Home

Welkom bij Linneman Opticiens


Linneman Opticiens is een optiekbedrijf dat al meer dan 30 jaar met toewijding oogzorg verleent. Wij staan bekend om onze zorgvuldige en uitgebreide oogmetingen, aanpassingen van prismabrillen, contactlenzen, computerbrillen en veiligheidsbrillen. Toepassing van de nieuwste technologie op gebied van oogmeting, glazen en contactlenzen vinden wij vanzelfsprekend. Daarbij hebben wij een mooie en grote collectie monturen en zonnebrillen. 


Onze specialiteit is het aanpassen van prismabrillen die goed kunnen helpen bij:

Ook in deze coronatijd bent U van harte welkom in onze winkel en praktijk. Wij volgen de Coronamaatregelen zodat U veilig bij ons aanwezig kunt zijn.  

In deze corona tijd werken wij geheel volgens afspraak.
Gelieve tussen 10.00 uur  - 13.00 uur te bellen voor het maken van afspraken.

Blijft U echter wel alert bij corona gerelateerde gezondheidsklachten en bel de afspraak dan af en maak een nieuwe afspraak of kom dan liever niet naar de winkel. 

Samen kunnen wij deze moeilijke tijd door komen! 

Het aanpassen van prismabrillen is een specialiteit waarin wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben. Wij krijgen doorverwijzingen van neurologen, huisartsen, (kinder)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, letselschade instanties, verzekeraars, optologen, podologen, orthopedagogen en remedial teachers en hebben veel kinderen en (jong)volwassenen kunnen helpen bij zichtproblemen die samenhangen met genoemde stoornissen. Wij zijn zeer resultaatgericht bij het oplossen van problemen bij het zien.

 

Voor prismametingen, waarvoor wij € 35,00 in rekening brengen, dient U een telefonische afspraak te maken. Wij kunnen dan de nodige tijd en aandacht aan U besteden.


Prijzen van oogmeting


De oogmeting is gratis bij aanschaf bij ons van een bril, brillenglazen of contactlenzen.


De oogmeting kost € 35,- en wordt bij latere aankoop bij ons verrekend met/ afgetrokken van het aankoopbedrag.


Indien het voorschrift meegenomen wordt voor aanschaf elders, kost het voorschrift € 70,00.

Wegens vakantie zijn wij in de periode van 21 september t/m 25 september alleen op donderdag 23 en zaterdag 25 september geopend voor afspraken inslijpen en afhalen van bestelde brillen.
In de periode 27 september tot en met 5 oktober gesloten.

 

Powered by webXpress