Home

Welkom bij Linneman Opticiens


Linneman Opticiens is een optiekbedrijf dat al meer dan 30 jaar met toewijding oogzorg verleent. Wij staan bekend om onze zorgvuldige en uitgebreide oogmetingen, aanpassingen van prismabrillen, contactlenzen, computerbrillen en veiligheidsbrillen. Toepassing van de nieuwste technologie op gebied van oogmeting, glazen en contactlenzen vinden wij vanzelfsprekend. Daarbij hebben wij een mooie en grote collectie monturen en zonnebrillen. 


Onze specialiteit is het aanpassen van prismabrillen die goed kunnen helpen bij:


Het aanpassen van prismabrillen is een specialiteit waarin wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben. Wij krijgen doorverwijzingen van neurologen, huisartsen, (kinder)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, letselschade instanties, verzekeraars, optologen, podologen, orthopedagogen en remedial teachers en hebben veel kinderen en (jong)volwassenen kunnen helpen bij zichtproblemen die samenhangen met genoemde stoornissen. Wij zijn zeer resultaatgericht bij het oplossen van problemen bij het zien.

 

Voor prismametingen, waarvoor wij € 45,00 in rekening brengen, dient U een telefonische afspraak te maken. Wij kunnen dan de nodige tijd en aandacht aan U besteden.


Prijzen van oogmetingDe oogmeting kost € 45,-


Indien het voorschrift meegenomen wordt voor aanschaf elders, kost het voorschrift € 90,-


 


 

Powered by webXpress