Lenzen


Contactlenzen bij Linneman Opticiens

 

Voor allerlei soorten contactlenzen kunt U bij ons terecht. Onze voorkeur gaat uit naar maatwerk voor harde en zachte lenzen en nachtlenzen die wij laten produceren door de beste leveranciers.


Nachtlenzen

Overdag scherp zien zonder bril of contactlenzen. Een goede oplossing voor hooikoortspatiënten, voor mensen die vaak last hebben van droge ogen en voor hen die in een stoffige omgeving moeten werken, voor sporters of brilhaters.


Geschikt voor bijzienden tot ongeveer min 4. Het aanmeten gebeurt met behulp van een topograaf waarmee een 3D plaatje van de ogen wordt gemaakt. Met deze gegevens worden de contactlenzen op maat gemaakt.


Wij geven een uitgebreide instructie voor het inzetten en uithalen en onderhoud van de lenzen. Belangrijk is dat ook controles regelmatig plaatsvinden.


Harde en zachte contactlenzen

Voor maatwerk voor harde en zachte lenzen ( dag en maand lenzen), kunt U bij ons terecht. Ook hierbij wordt gekeken of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen en welk type lenzen de voorkeur heeft in uw geval. Instructie voor het inzetten en uithalen en onderhoud en regelmatige controles horen daar vanzelfsprekend bij.

 

 

Heeft u vragen of wilt U een afspraak maken, neem dan contact op via: 050-313 41 89

Powered by webXpress